E mult si verde!


Cam urmatorul este peisajul in care fac jogging. Pozele sunt facute de pe pista pentru biciclisti imediat la iesire din localitate. Sunt inconjurata de verdeata aici unde locuiesc si de altfel cam asa este prin toata Germania, mai putin in marile orase. Nemtii pastreaza mediul curat si recicleaza in permanenta.

Pista pentru biciclisti trece pe sub autostrada, asta insemnand doar cativa metrii de tunel unde nu exista verdeata!
Peisajul din stanga pistei. Doream sa pozez doua caprioare, dar pana mi-am facut setarile la aparatul foto s-au ascuns.
Apusul (in dreapta pistei). Cam asa arata pe timp de vara de fiecare data cand fac jogging. Este interesant ca tot timpul sunt nori ... multi nori pe cer!

12 gânduri despre &8222;E mult si verde!&8221;

      • nu au cum sa reuseasca o mana de oameni din timis ( de exemplu), mai o mana de oameni din bucuresti, constanta sa convinga o natiune intreaga sa pastreze mediul curat si sa il curete … sa recicleza, sa pastreze curatenia peste tot . In germania au astia niste amenzi grase pentru cei ce fac mizerie, au pana si detectivi de gunoi ( este o emisiune pe rtl2).

    • e chestia aia : daca nu ai cu cine … nu ai cu cine, fratioare, si gata! in germania a intrat in vigoare acum o saptamana legea cum interzicerea fumatului in orice club, casino, discoteca, restaurant , peste tot … Ultima chestie tare pe care am auzit-o este ca daca tu esti pieton si traversezi pe rosu, dar detii si permis de conducere, are voie sa iti suspende permisul de conducere pe motiv logic cum ca daca ai facut greseala asta ca pieton o vei face si ca sofer.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s