Gandul de azi.


Traiesc printre genul de persoane care atunci cand raman fara replica  si in plina plictiseala, debordeaza de talent regizoral promovand, desigur, prea-sfanta minciuna!

De cateva ori mi s-a intamplat ca pe parcursul unei conversatii, cineva sa afirme cum ca ii plac aceleasi lucruri care imi plac si mie, dar la proba practica situatia s-a dovedit a fii mult mai diferita. Ajung din nou sa abordez ipocrizia …

Bla, bla, bla … ajung cu discutia pana la „GANDUL DE AZI” care suna in felul urmator: Cand doi oameni se hotarasc si decid sa intemeieze , sa dea nastere unui oarecare lucru, pornind cu intentii bune si mimica de sinceritate, dar ulterior acea trebusoara nu isi mai gaseste existenta, „insemneaza” ca una dintre cele doua persoane a mintit intr-un mod voit, urmarind anumite avantaje ce le poate procura mult mai usor de pe spinarea celuilalt ce poarta de obicei nume de om, dar i te poti adresa cu apelativul ” fraier”.

(Stam fata in fata si propui: ” hai sa facem treaba asta!”

Si raspund:”ok. ma bag!”

… dar vine luni, vine marti, vine august si , pula, nu se mai intampla nimic. Ajungi la concluzia ca trebuie sa iti schimbi oglinda… )

E vai de pulicica  noastra! Are mama dreptate cand imi spune ca cel mai indobitocit animal, e animalul capabil de a folosi tutunul pentru scopul predestinat.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s