Sa fie indemnul saptamanii


Cineva a ales modul prin care sa castige; decizia i-a apartinut in totalitate. Altcineva a adormit mai devreme decat de obicei in perioada asta; in felul asta a pierdut din entuziasm; decizia nu i-a apartinut, fiind indemnat sa inchida ochii pretimpuriu. Pacat, spune ” lumea buna si gata asezata la casa ei ” ! Foarte putini s-au desteptat si controlat in fata expresiilor distructive.

Cunosc pe cineva care s-a pornit pe cumparat obsesii, ulterior a descoperit ca avea ascunse ceva adictii in tartacuta, asa ca s-a hotarat sa le vanda, astfel purificandu-se , dar in pragul usii inchise in urma lui le-a dat la schimb cu scoateri de ochi. Doar fosta si sfanta lui iubire s-a putut supara pe el, ceilalti … nu mai are nici o importanta! Decizia a fost a lui ; in parte .

Tot timpul cineva alege sa ramana sau sa ii respinga pe cei din jurul sau. Celui ce ramane ii dau o nota de 10, celuilalt ii voi da un os!

Tot timpul vom gasi pe cineva care doreste sa traiasca in realitatea ce si-o construieste sau care alege sa traiasca visand la actiuni ce nu vor avea niciodata loc. Dar oare amandurora decizia le apartine, sau cel din urma este slab de inger ? Oare acesta din urma se abandoneaza in visele sale incepand sa se recunoasca prin prisma lor ? Se indoapa cu HIMERE inimaginabile edificand cate 9 ceruri de fericire pentru fiecare individ in parte ? Care din cei doi va sti sa valorifice in mod integral fericirea?

Indemnul fericirii este : DE GANDURI BUNE AI NEVOIE SI SAPTAMANA ASTA !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s